VÍDEO Enxampen in fraganti l'unionista que volia endur-se l'estelada d'Amer

Els Mossos l'han denunciat per furt i danys després que un grup de veïns l'havien retingut a la força

El cotxe de l'unionista denunciat pels Mossos al costat d'un tros de l'estelada de ferro.
El cotxe de l'unionista denunciat pels Mossos al costat d'un tros de l'estelada de ferro. | @twitter.
Redacció
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:42h
Els Mossos d'Esquadra han denunciat per un delicte de furt i un altre de danys un unionista per haver destruït una estelada de ferro valorada en més de 400 euros a Amer (Selva). Els fets van passar aquest dimecres a la tarda quan la policia va rebre l'avís d'un home que assegurava que un grup de persones l'estaven retenint en contra de la seva voluntat.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van identificar totes les persones que hi havia i van localitzar un tros de l'escultura. La policia havia rebut la denúncia de robatori d'aquesta peça –que estava instal·lada en una propietat privada– el mateix dimecres al matí. L'autor dels fets havia difós a través de les xarxes socials l'acció.

Els Mossos atribueixen un delicte de furt i un altre de danys a aquest home que va serrar una estelada de ferro en una propietat privada d'Amer. Segons la policia catalana, el presumpte autor dels fets havia difós a les xarxes socials sota la denominació "Equipo Mazinger Z". Ho va fer a través d'un vídeo on es combinen imatges amb aquest dibuix animat i del moment en què van perpetrar l'acció

Els veïns havien instal·lat l'estelada de ferro el dissabte passat, després que la que hi havia de fusta hagués patit diverses bretolades.

Segons corre per les xarxes socials, l'unionista que presumptament hauria desfet l'estelada havia penjat un vídeo al seu compte, però sembla que per por de la denúncia l'ha esborrat, tot i que ha estat recuperat per altres usuaris: