El Benjamín, el primer nadó del 2019 a la demarcació de Girona

Redacció
01 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:14h
El primer nadó de l'any a les comarques gironines ha estat Benjamín Aguilera El-Youbi, que ha nascut a les 0.22h a l'hospital Josep Trueta. El part ha estat normal però prematur, de 33 setmanes i un dia. El Benjamín que ha pesat  2,360 quilos, ara està ingressat a la unitat de Neonatologia. Els seus pares, de 18 i 19 anys, són de la Bisbal d'Empordà.

El primer nadó de l’any 2019 a tot Catalunya ha estat l’Emma. Ha nascut quan passaven 13 minuts de la mitjanit a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, segons ha informat el departament de Salut. La nena ha pesat 3,310 quilos.
 
El vicepresident Pere Aragonés, com a conseller de Salut en funcions aquests dies, visitarà la nena i la seva família al voltant de les 12 del migdia, 

A la demarcació de Tarragona, el primer nadó del 2019 ha estat la Lena, que ha nascut al Pius Hospital de Valls quan faltaven set minuts per a les dues de la matinada.

El primer nascut a la demarcació de Lleida s'ha fet esperar més: ha estat l'Iker, que ha nascut a l’Hospital Arnau de Vilanova a les 6.22h.