L'11 de gener Palamós acollirà un concert en solidaritat amb Tamara Carrasco

Organitzat per l'ANC Guíxols, l'ANC Palamós, el CDR Gavarres Mar, el CDR Guíxols, el CDR Palafrugell i Òmnium Baix Empordà, començarà a les 20:30 h al teatre La Gorga de Palamós de la mà d’Ovidi4 amb taquilla inversa

L'activista del CDR, Tamara Carrasco, encara té prohibit sortir del seu municipi de residència a Viladecans (Baix Llobregat).
L'activista del CDR, Tamara Carrasco, encara té prohibit sortir del seu municipi de residència a Viladecans (Baix Llobregat). | Adrià Costa.
Redacció
19 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:34h
El pròxim divendres 11 de gener, l'ANC Guíxols juntament amb l'ANC Palamós, el CDR Gavarres Mar, el CDR Guíxols, el CDR Palafrugell i Òmnium Baix Empordà, han organitzat la campanya, "Aquí ara, solidaritat amb Tamara" per a donar suport i recaptar fons per la causa judicial que té oberta Tamara Carrasco, l'activista del CDR a la qual l'Audiència Nacional prohibeix de sortir del seu municipi de residència, Viladecans (Baix Llobregat).

El concert solidari començarà a les 20:30 h al teatre La Gorga de Palamós de la mà d’Ovidi4 amb taquilla inversa.  Si vol anar-hi cal que entreu al web de La Gorga i en reserveu l'entrada, l'imprimiu i la porteu al concert. Si no podeu anar al concert podeu adquirir una entrada de Fila 0 a les entitats organitzadores o fer un ingrés al compte bancaria amb la referència "Tamara" (ES38 3025 0016 1314 0003 5129), fins al 21 de gener. La quantitat total recaptada serà lliurada en persona a Tamara Carrasco un cop passada aquesta data.

Fa unes setmanes l'Audiència espanyola va decidir enviar als jutjats catalans la causa contra Tamara Carrasco i Adrià Carrasco per un delicte de desordres públics i va descartar el delicte de terrorisme. Arran d'un informe de la Guàrdia Civil –i a petició de la fiscalia–, el magistrat Diego De Egea va dir que només se'ls pot atribuir desordres públics i que els CDR no estan considerats per ara grup terrorista.