Eleccions municipals 2019

La candidatura municipal d’ERC Girona incorpora Àdam Bertran

És un dels capdavanters del moviment social independentista a la ciutat, on ha participat activament des de l’ANC i Girona Vota

per Redacció, 5 de desembre de 2018 a les 11:42 |
Quim Ayats i Àdam Bertran durant la presentació d'aquest darrer a la candidatura municiapl d'ERC a Girona. | @ercgirona.
La candidatura d’ERC Girona, que encapçala Quim Ayats, hi ha incorporat Àdam Bertran, que concorrerà a la llista de les pròximes eleccions municipals. Àdam, que és un dels capdavanters del moviment independentista a la ciutat, ha estat coordinador de l’ANC Girona i és membre de Girona Vota.
 
Nascut el 1987, és mestre d’educació infantil i psicopedagog. Ha fet un postgrau en Direcció i Gestió de centres educatius i, actualment, treballa com a professor associat a la Universitat de Girona i en una entitat sense ànim de lucre dedicada als serveis educatius.

Bertran també és intèrpret de llengua de signes i treballa puntualment com a guia intèrpret de persones sordcegues arreu de Catalunya. A nivell associatiu ha estat implicat en diferents entitats com Creu Roja –a través de la qual va crear i assumir la presidència del Consell Local de Joventut Blanes– i alhora, va representar Creu Roja Joventut a la demarcació de Girona. Posteriorment, va forma part del Consell d’Estudiants de la UdG, on va ser-ne el coordinador general. Ha treballat també durant tres anys a la Xarxa d’escoles catalanes La Bressola

"Un projecte en el qual crec"

“He acceptat la proposta d’anar a la llista per la ciutat i per en Quim. Per un costat, sempre he tingut ganes de fer coses per la ciutat i la seva gent, col·laborar i ho he fet sempre des de diversos espais i entitats, però ara se’m dóna la possibilitat de representar un projecte en el qual crec, i no només això, sinó de treballar colze a colze amb una persona en qui crec i ha demostrat el seu bagatge, capacitat i compromís quan va ser regidor, en Quim Ayats”, ha manifestat.

Bertran ha explicat que s’incorpora a la llista d’en Quim perquè vol treballar per millorar la ciutat i, especialment, en temes com la pobresa i les desigualtats, però, també, en temes com mobilitat, educació i integració. “Tots els col·lectius haurien de ser eixos vertebradors del nou govern municipal”, ha destacat.
 
El candidat d’ERC Girona, Quim Ayats, ha afirmat que Àdam Bertran serà “un pilar” per a construir la ciutat “amb una mirada a mig i llarg termini” i amb "capacitat per aportar treball i lideratge i, especialment, en l’àmbit educatiu"
 
“Estic molt feliç de poder comptar amb una persona en majúscules i amb un professional, que tot i la seva joventut, aportarà molta saviesa, propostes i sensibilitat social a l’Ajuntament de Girona”, ha afegit Quim Ayats.

“Molts diuen que el jovent és el futur. Però crec que el jovent és ara i aquí, estem preparats i estem formats. Formem part del present, ens hi volem implicar, volem participar i volem ajudar a construir la Girona a 10 o 15 anys vista”, ha conclòs Àdam Bertran.

 

Participació