Troben indicis de criminalitat en el mort trobat al pantà de Boadella

Dos pescador sel van localitzar aquest dissabte al migdia mig submergit amb grosses pedres i els Mossos no descarten que es tracti d'un homicidi

Pla detall de la zona on es va trobar el cadàver de l'home aquest diumenge 25 de novembre
Pla detall de la zona on es va trobar el cadàver de l'home aquest diumenge 25 de novembre | ACN.
Redacció
26 de novembre del 2018
Actualitzat a les 14:08h
Dos pescadors ucraïnesos han localitzat aquest dissabte al migdia el cos sense vida d'un home d'uns 50 anys al pantà de Darnius-Boadella (l'Alt Empordà). El cadàver ha aparegut mig submergit, amb signes de violència i amb pedres lligades a diverses parts del cos. Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les possibles causes de la mort, però no descarten que es tracti d'un homicidi.

Els fets han passat aquest migdia quan dos pescadors han vist el cos dins l'aigua. De seguida han avisat la policia que hi ha desplaçat diverses patrulles de seguretat ciutadana. Fins al lloc dels fets també hi ha anat l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra i els investigadors, que percacen pistes a la zona per esclarir les causes del succés.

Tanmateix, els Mossos d'Esquadra hi han trobat indicis de criminalitat, ja que ha recollit proves d'aquests fets.
 

Pla detall de la zona on es va trobar el cadàver de l'home aquest diumenge 25 de novembre. Foto: ACN.


La víctima, que anava nua de cintura cap avall, estava lligada amb dues grosses pedres, una al cap i l'altra als peus, amb una corda que li envoltava la boca.

El lloc on es va trobar el cadàver de l'home és una zona de difícil accés a la qual es pot arribar per una remota pista forestal que queda relativament a prop de la presa. En aquest punt i ha una baixada que permet accedir a l'aigua.

Els forenses faran l'autòpsia aquest dilluns per aclarir la identitat de la víctima i determinar les causes de la seva mort.