El temporal remet després de deixar una víctima mortal i afectacions en carreteres

El temps no fa net i els ruixats es poden repetir aquest divendres

Un cotxe aparcat, aquest matí a Vic
Un cotxe aparcat, aquest matí a Vic | Adrià Costa
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:28h
El temporal de pluja que va afectar el país aquest dijous, especialment al litoral i prelitoral, ja comença a ser història. Aquest divendres el temps no farà net però difícilment es repetiran les tempestes d'ahir que van deixar entre 100 i 180 litres en punts del Barcelonès, el Vallès, el Baix Llobregat, la Selva i les Terres de l'Ebre. El temporal ha provocat una víctima mortal a la Garrotxa i afectacions en diversos carreteres per esllavissades o inundacions de la via.

Fins a mig matí encara s'esperen precipitacions a les comarques del litoral i prelitoral. En aquests casos plourà sobre mullat i això fa que no s'hagi d'abaixar la guàrdia. A la tarda, la pluja quedarà restringida a les Terres de l'Ebre i en punts de l'interior com Osona i àrees pròximes.

En totes aquestes comarques es manté activat l'avís del Servei Meteorològic d'acumulació de pluja ja que es poden superar els 100 litres en 24 hores sumant les quantitats d'ahir. Ahir, el rècord de pluja va ser a Rubí amb 181 litres però en punts de la mateixa ciutat de Barcelona es van superar els 110.