Els pagesos paren els peus a un ramat de vaques salvatges amb Catalunya Ràdio

Diversos agricultors de l'Espolla, a l'Alt Empordà, han denunciat públicament els danys que els provoca un ramat de vaques salvatges

Vaques peixant en un prat en una imatge d'arxiu.
Vaques peixant en un prat en una imatge d'arxiu. | ACN.
Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 9:13h
Els agricultors de l'Espolla, a l'Alt Empordà, estan vivint una situació complicada amb un ramat de vaques salvatges que viuen al Massís de l'Albera. Segons ha informat Catalunya Informació Girona, els animals no tenen propietari i entren de nit als olivars i vinyes i causen destrosses. Així, hi ha pagesos que han decidit buscar solucions de forma unilateral i acabar amb el problema pel seu compte. Un d'ells ha trobat un sistema curiós, però que assegura que és infal·lible.

Tal com explica Empar Moliner en el programa Catalunya Migdia, el propietari d'un olivar de l'Espolla posa l'emissora Catalunya Informació per mantenir a ratlla les vaques. "Com que hi xerren tota la nit, no han vingut", relata. En aquest sentit, Moliner fa broma i posa sobre la taula la possibilitat que escoltar les emissores de Catalunya Ràdio també sigui la solució per aturar l'os Goiat.