La CUP de Figueres proposa un pacte d'esquerres per apartar el PDECat de l'alcaldia

L'acord amb ERC, el PSC i Compromís d'Esquerres situaria la cap de llista republicana per a les eleccions de 2019, Agnès Lladó, a l'Ajuntament

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip (PDECat)
L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip (PDECat) | ACN
Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat el 14 de novembre a les 15:42h
La CUP de Figueres proposa un pacte amb ERC, el PSC i Compromís d'Esquerres per treure l'alcaldia al PDECat i demana el suport "d'almenys un" dels regidors no adscrits i exmembres d'Unió. El pacte en el qual estan treballant situaria la cap de llista d'ERC per a les eleccions municipals de 2019, Agnès Lladó, com a alcaldessa de la ciutat.

La formació diu que la ciutat "necessita amb urgència" accions als barris i assegura que no poden quedar-se "com a espectadors veient la mala gestió de la ciutat". "Hem de treballar per construir un govern des de l'esquerra que es ratifiqui a les eleccions de l'any que ve si la ciutadania així ho vol", insisteixen en un comunicat.

El grup de l'oposició ha llençat la proposta públicament just un dia abans que se celebri el ple de renúncia de Marta Felip a l'alcaldia i la sessió per rellevar-la. L'oposició de Figueres treballa a contrarellotge per bastir una alternativa de govern davant de la renúncia a l'alcaldia que Marta Felip farà efectiva demà en un ple extraordinari.