Les atraccions de les Fires de Sant Narcís, obertes fins a l'11 de novembre

L'Ajuntament de Girona i els firaires han arribat a un acord després de les pluges del primer cap de setmana i les mostres de malestar entre els venedors

Una atracció de les Fires de Sant Narcís.
Una atracció de les Fires de Sant Narcís. | ACN
Redacció
30 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:27h
Les atraccions de les Fires de Sant Narcís continuaran al Parc de la Devesa de Girona fins a l'11 de novembre. Aquest ha estat l'acord al qual han arribat aquesta setmana l'Ajuntament i els firaires després de les pluges del primer cap de setmana i les mostres de malestar entre els venedors.

Els firaires han acceptat la proposta municipal i han acordat que tots els que ho vulguin i no tinguin altres compromisos mantindran les parades a Girona uns dies més. Aquesta iniciativa no és nova, ja s’havia portat a terme en edicions passades de les Fires, motivada també per les condicions meteorològiques adverses.

La resta d'actes que no es van poder reubicar a causa de la pluja, el proper cap de setmana es farà la tronada de la Festa Major dels Quatre Rius, el 3 de novembre a les 13 h a la plaça de Catalunya, i el correfoc, el mateix dissabte 3 de novembre a les 23 h, amb sortida des del pont de Pedra i el mateix recorregut previst. També es canviarà de data una de les visites teatralitzades de "Llegendes de Girona", prevista inicialment per dissabte 27 d’octubre a les 11 h i que es farà el dissabte 3 de novembre a la mateixa hora.