L'ANC convoca concentracions per exigir que la DUI es publiqui al DOGC

L'entitat sobiranista farà un acte polític a les portes de la conselleria d'Economia, pilotada per ERC

Membres del Govern i de les entitats, en la concentració per demanar la llibertat dels Jordis.
Membres del Govern i de les entitats, en la concentració per demanar la llibertat dels Jordis. | Adrià Costa
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 21:29h
L'Assemblea Nacional Catalana convoca la ciutadania per tornar a sortir al carrer aquest dissabte. L'entitat sobiranista ha organitzat actes a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa per exigir al Govern i al Parlament que introdueixin la Declaració d'Independència del 27-O al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). 

L'ANC muntarà espais perquè els ciutadans puguin fer peticions formals a l'executiu català. Tots aquells que vulguin participar en la iniciativa ho podran fer de 9.00 a 14.00 hores. A més a més, a partir de les 11.00 hores, aquest mateix dissabte es farà un acte polític. Tot i ser una petició directa al Govern i al Parlament, l'ANC ha organitzat la concentració a les portes del Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda, pilotat per Esquerra Republicana. Segons fonts de l'entitat, es realitza en aquest punt perquè és un dels llocs oberts per tramitar la petició el dissabte al matí. Encapçalarà l'acte la presidenta de l'entitat, Elisenda Paluzie.

L'ANC denuncia que el Govern "mai no va arribar a publicar el text de la constitució de la República catalana" i instarà a fer aquest pas ara. 

Consulta el formulari de petició que ha facilitat l'ANC

El formulari de petició al Govern i al Parlament que ha facilitat l'ANC by naciodigital on Scribd