Mor el conductor d’un turisme en un xoc frontal a l'N-II a Celrà

Ja són 158 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya des de principis d'any

Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:52h
El conductor d'un turisme va morir després de patir un xoc frontal contra una furgoneta a l'N-II al terme municipal de Celrà, al Gironès. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'avís es va rebre cap a les 18.41 h d'aquest dilluns.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir el xoc frontal entre el turisme i una furgoneta. Com a conseqüència de l'impacte, el conductor del turisme va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment ha mort. Es tracta d'un home de 24 anys, de nacionalitat romanesa.

D'altra banda, el conductor de la furgoneta va resultar ferit menys greu i va ser traslladat al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la via es va tallar quasi una hora i mitja i la circulació es va desviar per l'N-IIa. Finalment, a les 20.45 h es va normalitzar el trànsit a la zona.
 
​Ja són 158 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya des de principis d'any.