Multa de 150 euros per a l'home que va amenaçar amb clavar una pallissa a la batllessa de Girona

El denunciat no es va presentar a judici, però va enviar un escrit d'al·legacions on reconeixia els fets, tot i que deia que la seva intenció "no havia estat atemorir" Marta Madreas

Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:56h
Marta Madrenas, diputada de JxCat i batllessa de Girona.
Marta Madrenas, diputada de JxCat i batllessa de Girona. | Adrià Costa.
El Jutjat d'Instrucció Número 1 de Girona ha condemnat l'home que va amenaçar amb donar una pallissa a la batllessa de Girona, Marta Madrenas, a través de les xarxes socials. La sentència recull que el denunciat, José Luis Donaire, va enviar un missatge privat a Marta Madrenas el passat 26 de març on li deia, textualment: "Estàs boja tia, la pallissa que et van donar l'1 d'octubre segons tu, encara no saps el que és una pallissa, però ho sabràs i parlaràs amb motiu".

El jutjat li imposa una multa de 150 euros per un delicte lleu d'amenaces. El denunciat no es va presentar a judici, però va enviar un escrit d'al·legacions on reconeixia els fets, tot i que deia que la seva intenció "no havia estat atemorir" la batllessa, segons recull la sentència.

Madrenas ja va deixar clar, després del judici, que allò que li interessava era que les amenaces no quedessin impunes més que no pas la quantitat de la sanció, perquè al capdavall, els diners anirien a parar a les arques de l'Estat.