Circ

La CUP de Girona denuncia que s’ha eliminat el concurs públic per a instal·lar el circ familiar de Fires

Denuncien que la decisió afavoreix els promotors privats que han instal·lat la carpa a la carretera de Barcelona, els mateixos que organitzen el Festival del Circ i el Gran Circ de Nadal

per Redacció, 3 d'octubre de 2018 a les 09:25 |
Per causa de la decisió de l'equip de govern, Girona es queda sense el tradicional circ familiar de Fires, segons la CUP. | Arxiu NG.
La CUP-Crida per Girona ha denunciat que el govern municipal no ha convocat el concurs públic per a la instal·lació del circ familiar de les Fires de Sant Narcís. Aquest concurs deixava marge de maniobra al consistori per a la fixació de condicions i criteris i n’evitava l’adjudicació a dit.

Aquest any, per contra, el govern convergent ha decidit no convocar el concurs i cedir d’aquesta manera tota la programació de circ de la ciutat als promotors privats de la carpa de circ que s’ha instal·lat a la carretera Barcelona. Es tracta de la mateixa entitat privada que organitza el Festival del Circ i el Gran Circ de Nadal.


La CUP-Crida per Girona ja ha criticat en diverses ocasions un “tracte favorable” per part del govern municipal cap a aquests promotors, que en aquesta ocasió els cupaires consideren que es repeteix. “Amb la decisió de no convocar el concurs Girona es queda sense el tradicional circ familiar de Fires i el govern garanteix als promotors de la carpa que no tinguin cap tipus de competència”, ha criticat el regidor Lluc Salellas.

 

Participació