La CUP de Girona denuncia que s’ha eliminat el concurs públic per a instal·lar el circ familiar de Fires

Denuncien que la decisió afavoreix els promotors privats que han instal·lat la carpa a la carretera de Barcelona, els mateixos que organitzen el Festival del Circ i el Gran Circ de Nadal

Per causa de la decisió de l'equip de govern, Girona es queda sense el tradicional circ familiar de Fires, segons la CUP.
Per causa de la decisió de l'equip de govern, Girona es queda sense el tradicional circ familiar de Fires, segons la CUP. | Arxiu NG.
Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:32h
La CUP-Crida per Girona ha denunciat que el govern municipal no ha convocat el concurs públic per a la instal·lació del circ familiar de les Fires de Sant Narcís. Aquest concurs deixava marge de maniobra al consistori per a la fixació de condicions i criteris i n’evitava l’adjudicació a dit.

Aquest any, per contra, el govern convergent ha decidit no convocar el concurs i cedir d’aquesta manera tota la programació de circ de la ciutat als promotors privats de la carpa de circ que s’ha instal·lat a la carretera Barcelona. Es tracta de la mateixa entitat privada que organitza el Festival del Circ i el Gran Circ de Nadal.

La CUP-Crida per Girona ja ha criticat en diverses ocasions un “tracte favorable” per part del govern municipal cap a aquests promotors, que en aquesta ocasió els cupaires consideren que es repeteix. “Amb la decisió de no convocar el concurs Girona es queda sense el tradicional circ familiar de Fires i el govern garanteix als promotors de la carpa que no tinguin cap tipus de competència”, ha criticat el regidor Lluc Salellas.