Nova aposta per fusionar esport, turisme i cultura a Tossa amb La Megalítica

Aquesta nova cursa per l’Ardenya Cadiretes serà el 14 d'octubre

En els últims quilòmetres de la cursa, es podrà gaudir dels camins amb penya-segats de la Costa Brava més autèntica.
En els últims quilòmetres de la cursa, es podrà gaudir dels camins amb penya-segats de la Costa Brava més autèntica. | @laSansi.
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 7:31h
El Club Atletisme La Sansi i el Club Fondistes de Tossa (Selva), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa, organitzaran el proper 14 d’octubre una cursa trail per l’Ardenya Cadiretes sota el nom de La Megalítica. Els regidors d’Esport i Turisme, Ignasi Sallés i Ma Àngels Pujals, coincideixen a afirmar que “aquesta marató trail per l’Ardenya Cadiretes pot ser un bon producte que fusioni esport, turisme i cultura a Tossa”.
 
Les 3 distàncies a recórrer seran les de 10 quilòmetres, la Mitja Marató de 2c1km i la Marató de 42ckm, amb més de 1.500 metres positius i un límit de 1.000 participants. La cursa començarà a les 8:30h. a la població, i s'endinsarà  per una ruta d'uns 2km interurbans, passant de nou per la sortida, i desprès continuarà fent les primeres pujades per un recorregut per diferents llocs emblemàtics de la vila: Terra Negra, Vall de Roc i un ventall de dòlmens i menhirs de l'època megalítica, passant pels  paisatges més espectaculars de muntanya que només es poden trobar al Massís d'Ardenya-Cadiretes. En els últims quilòmetres, es podrà gaudir dels camins amb penya-segats de la Costa Brava més autèntica, per finalitzar a Tossa, al mateix punt que es donarà el tret de sortida. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments líquids i sòlids, a més dels situats a la sortida i arribada.
 
Dins dels serveis gratuïts que tindran els participants amb l'inscricipció, podran gaudir de 1.600mts2 de fira dels corredor, Pasta Party el dia abans de la cursa i, després de l'arribada, entrenaments previs a diferents ciutats, oferta hotelera, llar d'infants, dorsal amb nom personalitzat, cronometratge amb xip, dutxes, guarda-roba, més de 4.000 fotografies, massatgistes, gran bossa del corredor, samarreta tècnica de màniga llarga, estudi plantar, tren fins a Blanes, medalla commemorativa, llebres, punts d'animació, vídeos de Corriendovoy de sortida i arribada personalitzats per cada participant, i altres sorpreses i serveis per gaudir d'un bon cap de setmana a Tossa.
 
Més informació de la cursa a  www.tossamarato.cat.
 

Cartell de la promoció de La Megalítica. Foto: @laSansi.