Un jove ingressa a presó per colpejar un home amb un martell i robar-li el mòbil i la cartera a Salt

Els mossos van enxampar-lo a Girona amb els pantalons tacats de sang i no descarten que hi pugui haver més detencions

Mossos d'Esquadra.
Mossos d'Esquadra. | Aina Font.
Redacció
17 de setembre del 2018
Els Mossos d'Esquadra han detingut a un jove de 18 anys, veí de Salt com a presumpte autor d'un delicte de lesions de robatori amb violència i intimidació. Va passar el 13 de setembre després que la policia tingués coneixement d'un robatori violent al carrer dels Països Catalans del municipi.

Van rebre l'avís a quarts de quatre de la tarda i en arribar al lloc els agents van trobar un home amb una ferida sagnant al cap. La víctima va explicar que tres joves l'havien envoltat mentre sostenien un ganivet i un martell, i que un d'ells l'havia colpejat amb el martell ferint-lo al cap. Durant l'atac, va aprofitar per robar-li el telèfon mòbil i la cartera.

Els mossos van fer una recerca per la zona amb l'objectiu de localitzar als autors de l'altercat i finalment van localitzar-ne un al carrer Santa Eugènia de Girona i el van detenir. El jove coincidia amb la descripció i encara duia els pantalons tacats de sang.

La investigació continua oberta i els Mossos d'Esquadra no descarten que hi puguin haver més detencions. El detingut, un jove de 18 anys de nacionalitat marroquina i veí de salt, va passar el 14 de setembre a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona com a presumpte autor d'un delicte de lesions de robatori amb violència i intimidació. El jutge va ordenar el seu ingrés a la presó.