El Girona-Barça, el 27 de gener a Miami

El “Diari de Girona” explica les tres opcions que tindran els abonats per ser indemnitzats

Messi, l'any passat a Montilivi.
Messi, l'any passat a Montilivi. | Europa Press.
Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 8:01h
El Girona-Barça de la 21a jornada de Primera Divisió es disputarà al Hard Rock Stadium de Miami el diumenge 27 de gener a tres quarts de 9 del vespre, hora catalana, sis hores menys als Estats Units (14:45), segons afirma el Diari de Girona. El que sonava com una possibilitat i a manca de la confirmació oficial, s’ha convertit així en una realitat.

La Lliga preveu indemnitzar els abonats del Girona que es podrien perdre un dels millors partits de la temporada. Els socis tindran tres possibilitats, per les quals no haurà d’abonar un sol euro: apuntar-se a alguna de les 1.500 places d'avió gratuïtes per anar a Miami a veure el partit (viatge llampec d'anada i tornada, sense fer nit), optar a una de les 5.000 entrades gratuïtes que el Girona posarà a la seva disposició per anar al Camp Nou a veure el partit d'anada del proper dia 23 de setembre (a banda de rebre un 20% del preu del carnet) o rebre el 40% del preu del carnet. Si algun abonat escull la primera opció (vol gratuït) i hi vol afegir un dia més d'estada, amb una nit d'hotel, haurà de pagar 600 euros. 

La distància entre Girona i Miami és d'uns 7.500 quilòmetres. Els vols xàrter que es contractin sortiran, en principi, de Barcelona, i tindran una durada de nou hores i mitja. 

La decisió de La Lliga de portar partits als Estats Units en basa a un acord signat amb la multinacional Relevent que no ha agradat els jugadors, que a través dels seus capitans van amenaçar fins i tot amb una vaga.