Detenen el fill de la dona trobada morta en estat de descomposició a Sils

Els Mossos investiguen si l'home de 43 anys va matar-la o va ocultar el cadàver després d'una mort natural

Els Mossos d'Esquadra en imatge d'arxiu.
Els Mossos d'Esquadra en imatge d'arxiu. | Aina Font Torra.
Redacció
03 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:42h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 43 anys implicat en la mort de la dona trobada embolicada en plàstics en un garatge d'una casa de la urbanització Vallcanera de Sils (Selva). Segons avança el portal 324, es tracta del fill de la dona de 62 anys en elevat estat de descomposició, a qui se'l buscava des de divendres.

El detingut ha estat traslladat a la comissaria de Santa Coloma de Farners on els agents l'interrogaran per saber quin és el grau d'implicació del fill, tant si la va matar com si la dona hagués mort per causes naturals però ell hauria ocultat el cadàver. Els Mossos també investiguen un possible delicte d'estafa bancària, ja que el fill podria haver estat cobrant la pensió de viduïtat després que ella hagués mort.

L'elevat estat de descomposició del cos de la dona va impedir als criminalistes saber quines van ser les causes de la mort a través de l'autòpsia. Segons els veïns, no hi havia ni rastre de la dona des del novembre passat, per bé que el fill, ara detingut, els va comentar quer havia sortit de viatge.