David Carabén: «'Set tota la vida' s'ha fet important perquè hem sobreviscut i hem seguit defensant-lo»

Mishima celebra divendres a l'Acústica els 10 anys d'un disc que va marcar un abans i un després

El líder de Mishima, David Carabén.
El líder de Mishima, David Carabén. | ACN.
Redacció
29 d'agost del 2018
Set tota la vida ha esdevingut un disc referencial en la carrera de Mishima i en la història recent de la música catalana pel fet que el grup segueix defensant-lo any rere any. Així ho interpreta el líder del grup, David Carabén, a pocs dies del concert de celebració de l'efemèride al festival Acústica de Figueres. Allà interpretaran un disc íntegre les cançons del qual mai han desaparegut del seu repertori. 

Carabén ha atribuït aquesta "fidelitat" a Set tota la vida perquè ha marcat "un abans i un després" en la trajectòria del grup, per bé que d'entrada no va tenir l'èxit que esperava, i pel fet que va ser la primera gravació professional fora de casa i amb un productor com Paco Loco, que els va fer créixer i convèncer-se del seu potencial.

Recuperar totes les cançons de Set tota la vida ha requerit "un cert desplegament de neurones" per Mishima, tot i que no ha estat res massa exagerat pel fet que mai han deoxat d'incloure cançons com 'Un tros de fang', 'La tarda esclata', 'Qui n'ha begut' o 'Neix un món dintre l'ull' al seu repertori. 

El concert-homenatge del proper divendres a la Plaça Catalunya de Figueres es dividirà en dues parts. Per començar, Mishima tocarà totes les cançons de Set de tota la vida i a continuació completarà el seu repertori amb els temes del seu darrer disc, Ara i res.