Detingut un home acusat d'abusar sexualment de quatre menors a Olot

Al jove, de 20 anys, també se li imputen delictes d'exhibicionisme i contra la salut pública

Redacció
24 d'agost del 2018
Els Mossos d'Esquadra d'Olot van detenir els presumpte abusador aquest dimecres.
Els Mossos d'Esquadra d'Olot van detenir els presumpte abusador aquest dimecres. | Martí Albesa.
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un home de 20 anys, d'origen equatorià i de nacionalitat espanyola, per abusar sexualment amb penetració de pel cap baix quatre menors a Olot.

L'arrestat també està acusat d'exhibicionisme i d'un delicte contra la salut pública per un afer relacionat amb drogues. La policia ha rebut fins ara quatre denúncies de les famílies de les presumptes víctimes.

Segons ha avançat Diari de Girona, el detingut contactava amb les menors a través de les xarxes socials com Instagram, Facebook o Whatsapp, els feia diverses promeses i després se n'aprofitava. Està previst que el presumpte agressor passi a disposició dels Jutjats d'Olot aquest migdia.

La primera denúncia es va presentar el divendres de la setmana passada, el 17 d'agost. La recerca dels Mossos va descobrir que el detingut cercava nenes sense experiència sexual prèvia i els feia creure que seria el seu xicot, segons fonts coneixedores del cas, que cita el Diari de Girona.

La manera d'actura del detingut consistia a posar-se en contacte amb les menors a través d'internet, els deia que ell tenia un grup de rap, que era productor i que organitzava esdeveniments i concerts. Les menors s'ho creien i quedaven enlluernades per falses promeses com ara que formarien part d'un dels seus videoclips i es farien famoses. Segons els Mossos, les noies es veien amb el noi per Olot o en un pis d'un familiar d'ell i se n'aprofitava, amb tocaments i relacions sexuals i fins i tot oferia drogues a les menors.