El Festival de Peralada tanca la 32a edició amb 26.500 espectadors

El director destaca que han apostat per una programació "molt ambiciosa" amb propostes "de qualitat i nivell", sobretot en lírica i dansa

Svetlana Zakharova i altres ballarines del Teatre Bolshoi durant el primer tema de l'espectacle Amore.
Svetlana Zakharova i altres ballarines del Teatre Bolshoi durant el primer tema de l'espectacle Amore. | ACN
Redacció
18 d'agost del 2018
El Festival de Peralada (Alt Empordà) ha tancat la 32a edició amb 26.500 espectadors i una ocupació mitjana del 92% als espectacles. El seu director, Oriol Aguilà, ha afirmat que clouen amb una "satisfacció important" i amb el convenciment d'haver fet un "gran festival". "Era una programació molt ambiciosa, amb moltes noves produccions i una clara aposta per la nova creació, tant amb artistes consagrats com amb nous talents", ha detallat.

El segell de la casa són les produccions en lírica i dansa. "Hem tingut quatre títols operístics i quatre de dansa que han vist la llum amb nivells d'excel·lència molt alts", ha exposat Aguilà. La pròxima cita del festival serà a Oman de la mà de la Madama Butterfly en corproducció amb la Deutsche Oper Am Rhein que es va veure l'any passat a Peralada. Serà, a més, la primera incursió del festival al continent asiàtic.