Detingut un adolescent de 15 anys per violar una noia de la mateixa edat per Sant Joan

La de Palamós és una de les cinc agressions sexuals que es va denunciar durant la revetlla

Petards en una revetlla de Sant Joan.
Petards en una revetlla de Sant Joan. | ACN.
Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat el 26 de juny a les 15:21h
El Departament d'Interior va rebre cinc denúncies per agressió sexual durant la revetlla de Sant Joan. Una d'elles es va produir a Palamós (Baix Empordà), on, segons informa La Vanguardia aquest dilluns, un adolescent de 15 anys va violar una noia de la mateixa edat. La jove va poder descriure el suposat autor i els Mossos d'Esquadra van procedir a detenir-lo.

Pel que fa a les altres quatre, es van produir als barris barcelonins de l'Eixample i Ciutat Vella, mentre que a Sants i Gràcia hi van tenir lloc dos intents.

Miquel Buch, conseller d'Interior, va apuntar en la roda de premsa de valoració que s'han comptabilitzat quatre agressions, així doncs mancava aquest intent al barri de Gràcia, que ha pogut conèixer La Vanguardia.

Allà, també va confirmar que una de les víctimes era menor i que les agressions són de diferents tipologies. A banda, va destacar de manera positiva que es denunciïn aquests fets i ha reclamat posar mesures correctores "perquè les agressions sexuals deixin de formar part del dia a dia".

Altres incidents durant la nit de Sant Joan

El conseller també ha informat d'altres incidències en la jornada de la revetlla. S'han arrestat 67 persones i no hi ha hagut cap homicidi ni baralla.

Entre els incidents més recurrents, destaquen la crema de contenidors: 80 a Barcelona, 132 a la comarca del Baix Llobregat (Barcelona), i 132 en el Vallès Occidental (Barcelona).