Projectes socials

L'Obra Social «la Caixa» col·labora en els projectes socials del Consell Comarcal del Gironès

La col·laboració de l'entitat consistirà en una aportació de 4.500 euros

per Redacció , 25 de maig de 2018 a les 13:34 |
Jaume Busquets i Carles Juanola junt amb Maria Mercè Roca el passat 23 de maig, que es va formalitzar la col·laboració. | @ccgirones.
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Gironès rebrà la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" per donar suport als Projectes Culturals amb l’objectiu d’apropar la cultura a famílies en situació de risc o més desafavorides de la comarca. Aquests projectes socials pretenen posar a l'abast les diferents propostes culturals que s'organitzen al Gironès: oferir entrades a preus reduïts als espectacles dels diferents equipaments culturals de la comarca, subvencionar directament la totalitat de l'entrada, o l'atorgament de beques per participar d'activitats d'aprenentatge i formació cultural, són algunes de les finalitats del projecte.

A la comarca, malauradament, existeixen casos de famílies i infants que es troben en situació desfavorables per poder accedir a l'oferta cultural. És per aquest motiu que des del Consell Comarcal del Gironès s'han cercat línies de finançament per a solventar-les. En aquest cas, l'Obra Social "la Caixa" s'ha implicat per tal de poder fer el projecte realitat.


El President del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i el director de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, van formalitzar el passat dimecres 23 de maig la col·laboració amb la qual l’Obra Social “la Caixa” participarà en el projecte, amb una aportació de 4.500 euros.

Per ser beneficiari de l’ajuda és necessari estar empadronat en algun municipi de la comarca, no disposar d’ingressos suficients per afrontar les despeses derivades de poder assistir a un espectacle cultural i obtenir l’avaluació favorable dels serveis socials, aportant la documentació requerida en cada cas.


Jaume Busquets, ha volgut expressar l’agraïment per part de tot l’equip de govern del Consell Comarcal del Gironès del suport rebut de 'Obra Social “la Caixa”, ja que gràcies a aportacions com les seves, és possible tirar endavant aquest projecte amb un objectiu molt clar: apropar la cultura a les famílies que es troben en situació de risc.

Per la seva part, Carles Juanola, ha reiterat el compromís de col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” amb el Consell per a actuacions amb fins socials que el propi Consell està duent a terme així com agrair a tots els clients que, amb la seva confiança, ens permeten dur a terme col·laboracions com aquesta.

 

 

Participació