La seu de l'Agència Catalana de l'Aigua a Girona se'n va a la plaça Pompeu Fabra

A partir del 28 de maig l’oficina d’atenció a la ciutadania, situada al número 11 del carrer de Ciutadans, deixarà d’estar operativa i s'atendrà tothom a l’Edifici de la Generalitat de la capital

L'ACA trasllada les oficines a la seu de la Generalitat a Girona, a la plaça de Pompeu Fabra.
L'ACA trasllada les oficines a la seu de la Generalitat a Girona, a la plaça de Pompeu Fabra. | Foto: Google Maps.
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:06h
La seu a Girona de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), situada al número 11 del carrer de Ciutadans, deixarà d’atendre les sol·licituds i peticions de la ciutadania. A partir del pròxim 28 de maig, les oficines de l’ACA a Girona es traslladen a unes noves dependències, concretament a l’Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona, situat al número 1 de la plaça de Pompeu Fabra.
 
Aquesta decisió respon a l’objectiu de facilitar i fer més àgils els tràmits i les gestions, ja que s'aplega en un mateix punt els diferents departaments i organismes de l’Administració i, alhora, als criteris de contenció i optimització de la despesa pública de la Generalitat de Catalunya.
 
Tot i que l’adreça física canvia d'indret, es manté la mateixa carta de serveis. Pel que fa als telèfons de contacte i horari d’atenció al públic seran els mateixos que empra l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona per a tots els serveis que ofereix a la ciutadania.