L'artista gironina Glòria Garcés estrena demà «Nu», el seu segon disc

La pianista i cantant de formació clàssica proposa nou cançons d’amor i de vida on els contraris hi són sempre presents

Glòria Garcés presentarà aquest nou disc el 24 de maig al Sunset Jazz Club de Girona.
Glòria Garcés presentarà aquest nou disc el 24 de maig al Sunset Jazz Club de Girona. | Marcel Asso.
Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:33h


L'artista gironina Glòria Garcés (1973) presenta, a partir d'aquest 18 de maig, el nou disc Nu (Microscopi 2018), el seu segon treball discogràfic, que oferirà en directe el 24 de maig al Sunset Jazz Club de Girona.
  
Nou cançons d’amor i de vida on els contraris hi són sempre presents. NU és buidar-se per tornar aomplir, caure per tornar-se a aixecar, morir per poder viure. Un treball on el jazz, la música d’autor llatina i la word music s'hi entrecreuen.
 
El centre sonor de les cançons és el piano i la veu, i l’arranjament final inclou la base rítmica(percussions i contrabaix) que han donat un color molt especial a tot el disc sense treure-li l’aire minimalista.
 
Després del seu primer treball discogràfic l'any 2015 titulat Nits en blanc, Glòria Garcés segueix explorant nous camins musicals amb NU. Un disc enregistrat i mesclat per Lluis Costa a l'Estudi Soundclub entre el març i l'abril del 2018, amb la producció musical de Xavi Molina i els músics Pedrito Martínez (contrabaix) i Enric Canada (percussió).
 
Glòria Garcés és una pianista i cantant de formació clàssica, amb una ànima inquieta que l'ha portat a explorar els camins musicals més diversos: des de la música antiga, fins al teatre musical, però és amb la cançó on ha trobat un canal idoni per expressar les seves emocions.
 

La coberta del nou disc, Nu, de Glòria Garcés.


El disc Nu ha estat finançat en part per una campanya de Verkami.

En el tema que podeu escoltar aquí sota mateix,Garcés explica que és una cançó que "reflexiona sobre el fet de que en la nostra societat occidental ens creiem que podem controlar la nostra vida, amb les nostres accions, i no pensem que hi ha factors que ens sobrepassen i ens posen a prova i fan que hi hagi sempre un equilibri entre contraris que es van alternant.: amor/desamor, triomf/fracàs, vida/mort...".