Mor un home d'una aturada cardíaca a la Trailwalker d'Olot a Sant Feliu de Guíxols

L'home, de 55 anys, que va patir un atac de cor a prop d'Amer dissabte, va ser atès in situ i traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha traspassat de matinada

L'Ofam Intermón Tarilwalker s'ha celebrat aquest de setmana entre Olot i Sant Feliu de Guixols.
L'Ofam Intermón Tarilwalker s'ha celebrat aquest de setmana entre Olot i Sant Feliu de Guixols. | ND.
Redacció
15 d'abril del 2018
Actualitzat a les 19:19h
Un home de 55 anys ha mort aquest diumenge de matinada a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de no refer-se de l'atac de cor que va patir dissabte mentre disputava la cursa l'Oxfam Intermón Trailwalker que recorrer els 100 quilòmetres que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

El corredor va tenir una aturada cardíaca quan era a prop d'Amer (Selva), al quilòmetre 29,5 de la prova. Dos equips, que caminaven al seu costat en aquell moment, i que disposaven de personal sanitari i amb experiència en reanimació, van poder reanimar el marxador amb l’ajuda del desfibril·lador del vehicle de l’organització. De seguida, se'l va derivar amb ambulància i posteriorment amb helicòpter fins a l’hospital Josep Trueta a Girona, on ha mort aquest diumenge.

Oxfam Intermón ha expressat en un comunicat fet públic aquest diumenge la seva profunda tristesa per la mort d'un participant de la cursa. "Era una persona amb una il·lusió impressionant per fer el Trailwalker, muntanyenc i amb experiència en caminades. Estem consternats i tristos per aquesta defunció durant la marxa". L'organització ha fet arribar el condol als companys d’equip (que l’han acompanyat en tot moment) i especialment a la seva família, en nom d’Oxfam Intermón i de totes les persones que participen d’una o una altra manera en la Trailwalker.

"Sens dubte l’esforç que fa tothom per intentar completar la Trailwalker serà la millor manera de fer un homenatge al company que va sortir ahir amb tots nosaltres des d’Olot", finalitza el comunicat.