El CC Olot organitza el 2 d'abril una de les curses de l'Open BTT Girona a les Preses

Hi podran participar fins a cinc categories en tres circuits diferents amb sortida des del Parc Xingurri

La cursa de les Preses serà puntuable per a l'Open BTT Girona.
La cursa de les Preses serà puntuable per a l'Open BTT Girona. | CCOlot.
Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 10:24h
L'Ajuntament de Les Preses, junt amb l'escola de Ciclisme Carles Torrent, del Club Ciclista Infantil Olot, després de fer possible la construcció d'un parc tancat per a bicicletes per poder practicar el ciclisme amb seguretat el setembre del 2017, ara han aconseguit que el pròxim dilluns 2 d'abril, en aquest mateix municipi de la Garrotxa –al voltant dels magnífics paratges de la zona volcànica– hi pugui tenir lloc la primera prova puntuable de l'Open Girona BTT d'enguany.

En aquesta cursa hi podran participar les categories de promoció, cadets, júniors, màsters i elits, i hi haurà tres circuits diferents. La sortida de les diferents proves, a partir de les 9 del matí, es farà al costat del Parc Xingurri,

Les inscripcions es podran fer en línia al web de la Federació Catalana de Ciclisme o presencialment al pàdel de les Preses.

L'Open Girona d'enguany inclou, a més de la prova de les Preses, dos circuits més: el de Castell d'Aro el 8 d'abril i el de Quart el 27 de maig.

Les Preses va adaptar el mes de setembre de 2017 un espai a la zona del Parc Xingurri que responia a una llarga reivindicació del Club Ciclista Olot, que reclamava la construcció d’un parc tancat per a bicicletes per a poder practicar el ciclisme amb seguretat.

L'espai és obert a tots els ciclistes de la Garrotxa i, de fet, és la primera instal·lació comarcal que permet practicar biketrial i bicicleta de muntanya, gestionat per l’Escola Carles Torrent de ciclisme.

L’actuació va tenir un cost de 4.000 euros, feta amb sauló i terra, i inclou guals per agafar tècnica sobre la bicicleta, a més d’un espai amb elements per a practicar el biketrial. Aquesta intervenció ha permès recuperar la zona del Parc Xingurri per al municipi.