Ple de Girona

S'inicia la modificació de la gestió del servei d'atenció domiciliària a Girona

El ple de l'Ajuntament ha acordat per unanimitat la memòria justificativa que avala que se'n faci càrrec una empresa pública

per Xavier Borràs, 12 de març de 2018 a les 19:12 |
El ple ha acordat tirar endavant l'inici del canvi en la gestió domiciliària. | @girona_cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La memòria justificativa de la forma de prestació del servei d'atenció domiciliària tot tenint en compte els criteris o principis que informen la prestació dels diferents serveis, en particular els principis d'eficàcia i eficiència, acompanyant alhora el corresponent estudi econòmic financer, ha estat duta al ple de l'Ajuntament de Girona, que l'ha aprovada per unanimitat dels grups municipals junt amb l'estudi econòmic-financer i el reglament de l'esmentat servei.

Aquesta modificació, si més endavant s'aprova en un pròxim ple –segurament el 14 de maig–, afavorirà no solament les persones dependents sinó, també, com s'ha destacat en les intervencions, les treballadores que s'hi dediquen. Presumiblement, doncs, aquesta gestió recaurà en l'empresa Sumar, entitat de servei públic d'acció social de Catalunya, amb que es garantira l'eliminació de les llistes d'espera.


Ara es posarà els acords en termini d'informació pública de trenta dies mitjançant anunci al Butlletí Oficial de la Província de Girona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al taulell d'anuncis de l'Ajuntament per manera que els interessats pugui formular les al·legacions i suggeriments que estimin oportuns.

La documentació estarà a disposició dels interessats en la seu electrònica de l'Ajuntament: https://seu.girona.cat.

 

Participació