Denunciat un home que conduïa borratxo, drogat, amb el permís caducat i bevent cervesa a Platja d'Aro

Els agents el van aturar en un control rutinari i ara haurà de declarar davant del jutge

El conductor denunciat
El conductor denunciat | ACN
Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 15:19h
La Policia Local de Castell-Platja d'Aro (el Baix Empordà) va denunciar aquest dijous un home de 47 anys, que conduïa borratxo, drogat, amb el permís caducat i bevent cervesa mentre circulava. Tot plegat va passar pels volts de dos quarts de quatre de la tarda a l'Avinguda Cavall Bernat de la localitat.

Els agents realitzaven un control rutinari quan van aturar el sospitós. Al veure que l'home estava bevent una cervesa i que en tenia una altra al costat per encetar, els policies van decidir fer-li la prova d'alcoholèmia. L'investigat va donar 0'66 mil·ligrams per litre d'aire expirat, una taxa que es considera penal. A més, l'home també va marcar positiu per consum de THC (marihuana o haixix).

Finalment, al requerir-li la documentació, els agents van comprovar que tenia el permís caducat des del 2015. El conductor, que va col·laborar en tot moment, va explicar als policies que venia d'una festa d'aniversari d'un familiar.

Per tot plegat els agents van immobilitzar el vehicle del denunciat fins que un conegut va acostar-se al lloc dels fets, i se'l va poder emportar, després que la policia comprovés que estava en condicions per agafar el cotxe. L'home haurà de respondre davant del jutge la setmana que ve per un delicte contra la seguretat vial.