Detingut el presumpte assassí del doble crim del pantà de Susqueda

Els Mossos d'Esquadra han informat que l'han arrestat a Santa Coloma de Farners

L'operatiu de recerca dels dos joves a Susqueda
L'operatiu de recerca dels dos joves a Susqueda | ACN
Redacció
26 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:35h
Els Mossos d'Esquadra han informat que han detingut a Santa Coloma de Farners (la Selva) el presumpte assassí del doble crim de Susqueda. Els dos joves del Maresme Paula M.P., de 21 anys i veïna de Cabrils, i Marc H.L., de 23 i veí d'Arenys de Munt, van desaparèixer el 24 d'agost quan anaven a fer una excursió amb caiac i els seus cossos van ser trobats al cap d'un mes a dins l'embassament. La hipòtesi sobre la seva desaparició se centrava ja en la via criminal, ja que els cadàvers presentaven signes de violència (la dona va rebre un tret al cap, i l'home, a l'esquena).
 

Una de les incògnites del cas feia referència als trets pels quals van morir els dos joves. No s'han trobat restes dels projectils i el fet que el vidre de la finestra del conductor del cotxe de les víctimes aparegués tancat obria la possibilitat que l’homicida, quan va disparar, estigués situat darrere del vehicle que, a priori, conduïa la jove.

Fa uns dies, tampoc quedaven clares unes lesions estranyes a l'abdomen del noi. Els investigadors no sabien amb quin objecte van ser produïdes i si es van fer abans o després que el jove morís.

La parella desapareguda a Susqueda Foto: Mossos d'Esquadra