Intenta denunciar que no li volen vendre droga a Figueres i acaba detingut

Els Mossos van arrestar un home de 33 anys

Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:01h

La façana dels jutjats de Figueres Foto: ACN


Situació rocambolesca la que els Mossos d'Esquadra de Figueres van viure la matinada de divendres a dissabte. A mitjanit, un home de 33 anys es va presentar a comissaria amb intenció de denunciar que no li volien vendre droga. El noi, que ja és conegut de la policia, es mostrava molt exaltat i a més, presentava símptomes evidents d'anar borratxo.

Un sergent li va recomanar que es calmés i que se'n tornés a casa a dormir. El jove va marxar, però al cap de pocs minuts va tornar amb el seu cotxe –un tot terreny- i el va enfilar per la rampa que dona accés a la comissaria. El jove es va emportar una de les pilones d'acer per endavant. Quan els agents van escoltar la trompada (el cotxe li va quedar abonyegat) van sortir a fora i el van arrestar per danys. A més, també se li va imputar un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat, perquè mentre el detenien el jove va ferir lleument un mosso.

Va acabar detingut per danys i atemptat contra agent de l'autoritat, perquè mentre el detenien va ferir lleument un policia. L'home va passar la nit a al presó, on es va mostrar molt alterat, colpejant la paret. Dissabte al matí, els Mossos d'Esquadra el van traslladar fins als jutjats de Figueres, on se li va fer un judici ràpid.