Els Mossos detenen dos lladres que marxaven en taxi després robar en un habitatge a Palafrugell

A un dels nois el van detenir després de donar-se a la fuga del vehicle i a l'altre el van trobar l'endemà

Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:59h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, de 18 i 20 anys, acusats de cometre un robatori amb força en un domicili de Palafrugell (el Baix Empordà). El nois van entrar a l'habitatge forçant una porta i un cop dins se'n van endur joies i 450 euros en efectiu.

Després dels fets, la policia va muntar un dispositiu per localitzar-los i unes hores després van interceptar un taxi amb els presumptes lladres. Tots dos van intentar fugir. A un d'ells el van enxampar durant la persecució i al segon el van identificar i detenir l'endemà a la Bisbal d'Empordà.

Els fets es remunten al passat 10 de febrer quan els dos nois van accedir a l'habitatge del carrer Vista Alegre de Palafrugell. Quan la policia va rebre l'alerta va establir un dispositiu de recerca per localitzar els lladres.

Al cap d'unes hores, una patrulla va localitzar un taxi a Vulpellac (el Baix Empordà) amb dos ocupants que encaixaven amb la descripció dels testimonis. Els agents van seguir el cotxe fins que es va aturar bruscament i de dins en van sortir els dos joves, que van fugir corrents en direccions oposades. Els mossos van aconseguir enxampar-ne un. A sobre portava 450 euros en efectiu robats de la casa de Palafrugell. 

La resta d'objectes els van localitzar a dins d'una motxilla que es van deixar dins del taxi. A l'interior hi havia diverses joies, dues calculadores i 25 rellotges. 

Els mossos van continuar amb les investigacions i van aconseguir identificar el segon implicat, que van detenir l'endemà a la Bisbal d'Empordà. Un dels detinguts té 20 anys,viu a Salt (el Gironès). L'altre en té 18 i viu a la Bisbal d'Empordà.

La policia no dona la investigació per tancada i no descarta més detencions. Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 12 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.