Presó per a l'home que va matar un veí de Blanes a ganivetades i va amagar el cadàver en una nau d'Osona

Els Mossos van estrènyer el cercle damunt del detingut gràcies al senyal del mòbil, a una mentida i a missatges de WhatsApp

L'antic corral, transformat en un magatzem, on els Mossos van trobar el cos aquest divendres a la nit.
L'antic corral, transformat en un magatzem, on els Mossos van trobar el cos aquest divendres a la nit. | ACN
Redacció
06 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:34h
El jutjat ha enviat a presó l'home que va matar a ganivetades un veí de Blanes (la Selva) i va amagar el cadàver en una nau de Vilanova de Sau. El detingut, un mecànic de Vic de 49 anys, s'ha negat a declarar davant del jutge, tot i que ja havia confessat el crim quan divendres es va entregar als Mossos d'Esquadra.

Ho va fer-ho en veure's acorralat, perquè la policia ja tenia clar que ell era qui havia matat la víctima. La investigació ha permès determinar que el crim va tenir lloc la nit del 22 de gener en una casa del carrer Esperança de Vic, que el detingut tenia llogada. La víctima, que tenia 37 anys, hi va anar per aconseguir una arma, ja que l'havien amenaçat de mort. Fins i tot, aquell mateix vespre, abans de desaparèixer, va enviar diversos WhatsApp a la seva dona on se'l veia empunyant un rifle de mira telescòpica.

A partir d'aquests missatges, del senyal del mòbil i d'una mentida que el mecànic va explicar a la policia, els Mossos van poder lligar caps i investigar-lo com a principal sospitós.

La investigació es duu a terme per part de la Divisió d'Investigació Criminal i és dirigida pel Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Blanes.

Tal com ha pogut saber Osona.com, el cos estava tapat amb fustes i amb altres materials des de feia pocs dies. Aquest corral es troba a uns 500 metres del nucli urbà.
 

L'antic corral, transformat en un magatzem, on els Mossos van trobar el cos aquest divendres a la nit. Foto: ACN