Forn, en una carta als treballadors de la Generalitat a Girona: «Estem bé, amb l'esperança de tornar aviat a casa»

Han llegit el text durant la concentració d'aquest divendres i han aprofitat per reconèixer la feina que va fer com a conseller d'Interior

La concentració dels treballadors de la Generalitat a Girona per exigir l'alliberament dels presos.
La concentració dels treballadors de la Generalitat a Girona per exigir l'alliberament dels presos. | ACN.
Redacció
27 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:17h
L'exconseller d'Interior destituït, Joaquim Forn, ha enviat una carta des d'Estremera als treballadors de la Generalitat de Girona en què els agraeix les mobilitzacions que fan cada divendres per reclamar la llibertat per als presos polítics. A la missiva, que respon a una carta que li havia enviat l'assemblea de treballadors, Forn assegura que "veure diàriament les accions i mobilitzacions que es fan arreu del territori de Catalunya" els ajuda a mantenir-se "serens i ferms".

"Estem bé, agraïts per sentir-nos tan ben acompanyats i amb l'esperança de tornar aviat a casa amb les nostres famílies", acaba la carta. El text està datat l'11 de desembre, abans que Forn renunciés a l'acta de diputat i de tornar a demanar la llibertat al Tribunal Suprem.

Com cada divendres, la concentració dels treballadors de la Generalitat ha acabat amb el cant dels Segadors i proclames de "llibertat". Com a mostra d'agraïment al conseller Forn per la feina feta al capdavant d'Interior han llegit la carta durant la concentració d'aquest divendres al migdia. Forn comença agraint "la carta de suport i totes les accions" que l'assemblea organitza per exigir l'alliberament dels presos.

Després de llegir la carta, els treballadors de la Generalitat han fet una xiulada, han cantat els Segadors i han acabat la concentració que fan cada divendres clamant llibertat per als presos polítics.