FOTOS Centenars de persones protesten contra la repressió de l'Estat davant les delegacions del govern espanyol

Els CDR han convocat davant les delegacions del govern espanyol per "trencar la normalitat davant la repressió" el dia que es compleixen 100 dies de l'empresonament dels "Jordis"

Concentració contra la repressió a Barcelona
Concentració contra la repressió a Barcelona | CDR
Redacció
24 de gener del 2018
Actualitzat a les 22:47h
Centenars de persones s'han concentrat davant les delegacions del govern espanyol a Catalunya per protestar contra la repressió de l'estat espanyol. A Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, ciutadans han sortit al carrer amb pancartes reclamant l'alliberament dels presos polítics i la fi del 155. Tot plegat, el dia que es compleixen 100 dies de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que ha coincidit amb l'entrada de la Guàrdia Civil a les seus de l'ANC i Òmnium a Barcelona.
   
Els concentrats han respost a la crida dels CDR, que aquesta tarda han convocat concentracions davant de les delegacions del govern espanyol a les quatre capitals del país. A través de Twitter, la plataforma ha cridat a "trencar la normalitat davant la repressió" amb mobilitzacions durant tot el dia que culminin a les vuit amb una concentració unitària. Tot plegat, el dia que es compleixen 100 dies de l'empresonament dels "Jordis".