Marc Carós i Montse Rivera guanyen la 8a mitja marató de muntanya de l'Albera

La cursa de 10 km se l'enduen Enric Plana i Anne-Claire Estubier, en una magnífica jornada esportiva que va aplegar 340 corredors

Marc Carós i Aleix Fàbregas, primer i segon al podi, durant la cursa de 21 km.
Marc Carós i Aleix Fàbregas, primer i segon al podi, durant la cursa de 21 km. | Josep Maria Montaner.
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:55h
Fins a 340 corredors van participar aquest diumenge a la 8a Mitja Marató de l'Albera, a l'Alt Empordà, amb dos trajectes: la mitja marató de 21 km i la cursa de 10 km. Les curses recorren uns paisatges magnífics, a tocar del Paratge Natural Protegit de l’Albera, amb sortida i arribada a Llançà, amb un desnivell de 1.775 m acumulats.

La mitja, amb sortida des de la plaça Major de Llançà va fer un recorregut per l’ermita de Sant Genís del Terrer, l’ermita de Sant Silvestre , el Mas Guanter-Puig d’Esquers, el Mas Patiràs, el Puig Tifell, el Puig de les Aigües, la Serra del Socarrador, el port De Llançà i, el final, a la plaça Major.

La va guanyar, entre els homes, Marc Carós, amb 1:43:06 h, seguit a 3 minuts i 50 segons d'Àleix Fàbregas, i de Miquel Cruz a 1:47:13 h.

Montse Rivera va ser la vencedora entre les dones en la mitja marató. Foto: Josep Maria Montaner.

Entre les dones va guanyar Montse Rivera, amb un temps de 2:18:56 h, seguida d'Aina Cusí, que va entrar tres minuts després, i de Corinne Chopin amb un crono de 2:22:06 h.

La cursa de 10 km va veure vèncer Enric Plana, que la va abastar en 0:58:50 h, seguit a només a 26 segons per Iu Jaume i d'Anthony David Touroude, que va fer un temps d'1:00:07 h. Entre les noies va guanyar

Classificacions de la 8a Mitja Albera 2018

Dones
8e Mitja Marató de l’Albera 21 Km Dones
8e Mitja Marató de l’Albera 10 Km Dones

Vídeos de Josep Maria Montaner

El fotògraf i càmera de NacióMuntanya Josep Maria Montaner va filamr diversos vídeos de la cursa, que podeu veure aquí (també podeu veure la galeria de fotos de la cursa des d'aquest vincle):