La CronoRace de Castell d'Aro ja té nova data: el 21 de gener

La maltempsada del passat diumenge 7 de gener va aconsellar posposar la cursa

Redacció
10 de gener del 2018
Actualitzat a les 22:25h
La CronoRace Castell d'Aro, és una cursa de muntanya lineal de 5,2 Km i 500 m de desnivell.
La CronoRace Castell d'Aro, és una cursa de muntanya lineal de 5,2 Km i 500 m de desnivell. | Escurçons de la Vall d'Aro.
La CronoRace Castell d'Aro, que s'havia de celebrar el passat diumenge 7 de gener i que es va haver de suspendre per l'amenaça de mal temps i tempesta elèctrica ja té nova data: diumenge 21 de gener. La junta dels Escurçons de la Vall d'Aro i els voluntaris, sota la recomanació de Protecció Civil, van decidir posposar la cursa fins a la nova data, suara anunciada.

La CronoRace Castell d'Aro, és una cursa de muntanya lineal de 5,2 Km i 500 m de desnivell positiu, amb sortida del nucli de Castell d'Aro i arribada al Puig de Roca Rovira a 384 m. Una cursa vertical on el participants surten per un ordre preestablert per l'organització cada 30'' i per ordre d'inscripció.

La cursa té com objectiu començar l'any nou amb una activitat de trail running en modalitat de cronoescalada  popular individual. Els organitzadors, el Club Ciclista Plata d'Aro- Escurçons de la Vall d'Aro, també volen que els aficionats populars a les curses muntanya visquin  aquesta modalitat, sempre associada a l'alta competició, una activitat que volen que sigui de caire festiu, atès que clou les festes nadalenques, sempre per magnífics racons de l'entorn de Castell d'Aro.

Tot mantenint els mateixos preu d'inscripció, horaris i lloc previstos, segons la informació bàsica, les persones prèviament inscrites mantindran la seva inscripció com a vàlida. Si teniu algun dubte escriviu a aquesta adreça de correu-e: smccplatjadaro@gmail.com.