Detenen un fotògraf a Cadaqués que gravava les clientes mentre es despullaven

Els Mossos li han confiscat tot el material informàtic per analitzar-lo

Redacció
07 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:48h
Un fotògraf de Cadaqués va ser detingut dimecres passat per un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets. Segons avança la Cadena Ser, l'home va ser denunciat per una de les seves clientes, ja que sospitava que l'estava gravant mentre es canviava de roba. Aquesta no podria ser l'única víctima del fotògraf i per esclarir-ho han creat un grup a les xarxes socials per coordinar-se i compartir qualsevol informació, com imatges, que pugui servir de prova en aquest cas.

Les clientes sospiten que hi podrien haver almenys dues càmeres amagades que les espiaven amb l'objectiu de caçar-les despullades. Una d'aquestes era un bolígraf càmera que estava col·locat estratègicament col·locat, en posició recta per poder gravar.

Segons explica la mateixa ràdio, els Mossos li han confiscat tot tipus de material informàtic per analitzar-ne el contingut i saber si realment hi ha imatges íntimes. En cas de confirmar-se, caldrà identificar les dones afectades.

​El fotògraf investigat té 20 anys d'experiència i fa books a noies, models, amb biquini o roba interior, entre altres peces de roba.