Residència Faber

La Faber Residency d'Olot acull aquest gener la residència sobre urbanisme

S'hi estudiarà, debatrà i difondrà sobre l'urbanisme i el futur de les ciutats petites i mitjanes de menys de 100.000 habitants

per Redacció, 4 de gener de 2018 a les 12:21 |
Les poblacions de menys de cent mil ànimes seran al centre d'aquesta primera residència de 2018. | @FaberResidency.
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Faber Residency –la residència d'arts, ciències i humanitat de Catalunya a Olot– acull durant aquest mes de gener urbanistes, arquitectes, sociòlegs, artistes, escriptors, economistes, antropòlegs, politòlegs i tot tipus de professionals que basen el seu treball en l’urbanisme. S'hi estudiarà, debatrà i difondrà sobre l'urbanisme i el futur de les ciutats petites i mitjanes de menys de 100.000 habitants

La ciutat, com a forma d’organització de la complexitat humana, serà una de les protagonistes del segle XXI. I ho serà, com ho ha estat durant el XX, perquè serà un dels centres a partir dels quals es crearan la resta de discursos sobre l’home i sobre tot el que l’afecta. La política, la cultura, la família, el treball i tots i cadascun dels aspectes que hem de tenir en compte per definir-lo.


La ciutat és el punt de trobada de discursos i de fluxos i formes de poder. La globalització, les noves tecnologies de la informació, les xarxes socials, la mobilitat de les persones i molts altres conceptes estan modificant la forma de la ciutat i la percepció que en tenim. Els resultats no són, emperò, ni fotos fixes ni categories universals. Hi ha tot de circumstàncies que indiquen que la definició de la ciutat també serà un camp de batalla conceptual.

Per conèixer qui són els residents que hi vindran, podeu visitar el web.

 

 

Participació