Mor un home de 80 anys després de caure a una bassa a Bàscara

Segons sembla, la víctima hi ha caigut accidentalment quan estava caçant amb els seus gossos, que l'han intentat salvar sense èxit

Redacció
24 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:59h
Un home de 80 anys ha mort aquest diumenge en caure a una bassa a Bàscara (Alt Empordà). Segons els Bombers de la Generalitat, els familiars de la víctima, que és veí d'aquest municipi, han denunciat la seva desaparició cap a les quatre de la tarda perquè havia anat a caçar i no havia tornat a l'hora prevista.

Arran d'això, aquest cos ha activat 5 vehicles terrestres i un helicòpter amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Poc abans de les cinc de la tarda, l'helicòpter ha localitzat el cos sense vida del caçador, que tot apunta que ha caigut accidentalment a una bassa artificial situada en una zona de vivers del pla de Calabuig, a prop d'on tenia el cotxe estacionat. A l'aigua també han trobat el cos de dos gossos de caça i un tercer, viu, a l'exterior. Segons els Mossos d'Esquadra, tot apunta que es tractaria d'una mort accidental i que els animals l'haurien intentat rescatar sense èxit.

Els Mossos d'Esquadra han activat la comitiva judicial que procedirà a fer l'aixecament del cadàver.