La policia investiga el vincle entre el triple assassinat de Terol i el crim de Susqueda

Nova via de recerca sobre la mort dels dos joves del Maresme

L'operatiu de recerca dels dos joves a Susqueda
L'operatiu de recerca dels dos joves a Susqueda | ACN
Redacció
18 de desembre del 2017
Actualitzat el 22 de desembre a les 10:37h

Un dels joves que va trobar el caiac de les dues víctimes de Susqueda mostra l'indret. Foto: ACN


Continuen les incògnites sobre la mort dels dos joves del Maresme al pantà de Susqueda. Paula M.P., de 21 anys i veïna de Cabrils, i Marc H.L., de 23 i veí d'Arenys de Munt, van desaparèixer el 24 d'agost quan anaven a fer una excursió amb caiac i els seus cossos van ser trobats al cap d'un mes a dins l'embassament. La hipòtesi sobre la seva desaparició se centra en la via criminal, ja que els cadàvers presentaven signes de violència (la dona va rebre un tret al cap, i l'home, a l'esquena).

Ara, però, la Guàrdia Civil ha obert una nova via d'investigació, segons el portal 3/24. Las policia investiga si Norbert Feher, conegut com a "Ígor el Rus", seria l'autor del crim de Susqueda. La policia el va detenir per la mort de tres persones a Terol dijous passat. Alguns diaris, com l'Heraldo de Aragón, però, diuen que la Guàrdia Civil ja ha descartat aquesta possibilitat.

La Guàrdia Civil investiga si les quatre pistoles que portava es podien haver utilitzat per matar en Marc i la Paula. L'autòpsia va confirmar que els havien disparat i després els havien llançat a l'aigua amb la intenció de fer-los desaparèixer.

Norbert Feher, d'origen serbi i un dels fugitius més buscats d'Itàlia, va ser el suposat autor de l'assassinat de dos agents de la Guàrdia Civil a Albalate del Arzobispo, a Terol. Els policies el buscaven per un altre tiroteig a la mateixa localitat, fa uns dies, on va matar un ramader.