Cinema Truffaut: quatre propostes d’hivern

Et recomanem algunes de les properes estrenes, que inclouen cinema i teatre en directe des de Londres

Entrada al Cinema Truffaut pel carrer Portal Nou
Entrada al Cinema Truffaut pel carrer Portal Nou | M. Mercè Corominas
Anna Macau - Manel Molina (UdG)
09 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:21h
El fred de l'hivern no atura la programació del Cinema Truffaut. Us en recomenem algunes propostes emmarcades en les seccions National Theatre Live (teatre en directe des de Londres) i Cinema i Solidaritat.


14 kilómetros 
Entrada lliure
Dimarts 19 de desembre del 2017 a les 20.30h

Com a part del programa "Cinema i solidaritat - Dones, protagonistes del Sud", i 
presentada per Amnistia Internacional, 14 kilómetros va ser estrenada l’any 2007 a Espanya pel director cordovès Gerardo Olivares. Ens mostra el llarg i dificultós viatge que recorren tres africans per arribar a Europa a través de l’estret de Gibraltar. Violeta, Buba i Mukela fugen de la seva terra per a millorar les seves condicions de vida. 



Peter Pan (National Theatre Live)
Entrada: 12 euros (Socis Club Cultura: 10 euros)
Dijous 28 de desembre del 2017 a les 20.00h

En directe des de Londres i en alta definició, amb subtítols, el Cinema Truffaut presenta Peter Pan, una coproducció del Bristol Old Vic Theatre, protagonitzada per Sally Cookson. El nen que no creix perd la seva ombra, però Wendy, una nena tossuda, l’ajuda a recuperar-la. En Peter, molt agraït, decideix convidar Wendy al país de Mai Més, on viuran aventures plenes de màgia, música i fantasia al costat de personatges com la fada Campaneta o el Capità Garfi. 



Coría y el mar
Entrada lliure
Dimarts 27 de febrer del 2018 a les 20.30h

L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí ens ofereix l’oportunitat de veure el film de Diana Nava, en el marc el programa "Cinema i solidaritat - Dones, protagonistes del Sud". Estrenada a Espanya l’any 2014, Coría y el mar, ens explica a través de la mirada d’una nena d’onze anys, la història de les dones lluitadores que van haver d’aixecar un nou poble enmig del no-res després de la invasió marroquina al Sàhara. 



Yerma
Entrada: 12 euros (Socis Club Cultura: 10 euros)
Dijous 8 de març del 2018 a les 20.00h

Una altra peca teatral que arriba en alta definició des de Londres, de la mà del National Theatre Live 2017/2018. L’ actriu britànica Billie Piper (Doctor Who, Secret Diary of a Call Girl) interpreta l'Ella, una dona impulsada a l’impensable pel seu desesperat desig de tenir un fill. El director australià Simon Stone realitza una interpretació radical de l’obra mestra de Federico García Lorca.


------------------------------------------------------
Aquest article és resultat d'un dels projectes del Laboratori d'Innovació i Nous Formats Periodístics NacióDigital-UdG, i ha estat elaborat per alumnes del grau de Comunicació Cultural.
------------------------------------------------------