Una jove de 19 anys de les Planes d'Hostoles mort en accident a Anglès

L'accident mortal s'ha produït a a la carretera de Sant Julià a tocar la C-63 a primera hora del matí | L'Ajuntament ha decretat 3 dies de dol oficial

Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:43h
Cassandra S. T., de 19 anys, apareix en aquesta fotografia el dia que va ser proclamada pubilla de les Planes, el setembre de 2016.
Cassandra S. T., de 19 anys, apareix en aquesta fotografia el dia que va ser proclamada pubilla de les Planes, el setembre de 2016. | Ràdio les Planes.
L'accident de trànsit s'ha produït a primera hora del matí a l'alçada del quilòmetre 40 de la C-63 a l'entrada de la via que porta a Sant Julià i Bonmatí (Selva). La difunta,  és una jove de 19 anys, Cassandra S. T., veïna de les Planes d'Hostoles (Garrotxa). Els fets han tingut lloc pels volts d'un quart de vuit del matí i la conductora, per causes que s'investiga, ha sortit de la via i ha acabat encastant l'Opel Meriva que conduïa contra un arbre.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit, la Policia Local d'Anglès, els Bombers amb tres dotacions i el SEM, per bé que els serveis sanitaris, malgrat els intents, no han pogut salvar-li la vida.

La difunta és una jove de 19 anys, de nacionalitat portuguesa, per bé que veÏna de les Planes d'Hostoles, d'on va ser pubilla l'any 2016.

Tres dies de dol oficial a les Planes

L'Ajuntament de les Planes, en un ple extraordinari urgent ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de la jove. Des d'avui al migdia i fins dissabte a la mitja nit queden suspeses totes les activitats programades per aquests dies i les banderes onejaran a mig pal. El consistori en nom de tots els veïns i veïnes del municipi "volem traslladar el nostre més sincer condol a la família i amics en aquests moments tan durs i els quals ens han consternat profundament".

Amb aquest malaurat accident, s'eleven a 43 les víctimes mortals d'accident de trànsit en vies urbanes i interurbanes d'aquest any 2017.