Teatre, cinema i música a la recta final Temporada Alta

Com cada any, el festival ofereix una gran varietat d’espectacles per a tots els gustos i edats | Quan falta un mes per acabar, recomanem alguns dels espectacles més interessants del tram final de l'edició d’aquest any

Mar Colomer Ventura
28 de novembre del 2017
Actualitzat el 29 de novembre a les 12:21h
Imatge promocional de
Imatge promocional de | Temporada Alta
Casa de ningú
Cinema Truffaut. Dimarts 28 de novembre

Casa de ningú és un documental que parla d’una realitat molt propera. Mostra dues comunitats i dues situacions molt diferents, però amb una idea comuna: l’envelliment de les comunitats. Una residència d’avis i una excolònia obrera en són els protagonistes. És un documental tendre i humil amb una gran reflexió.



Alícia al País de les Meravelles
Teatre Municipal de Girona. Diumenge 3 de desembre

Aquest conegut títol arriba amb una reinterpretació per a tots els públics, dirigida per Marta Buchaca. Aquesta nova proposta situa la història en l’actualitat i li dona un to crític. Alícia té 10 anys i li regalen el primer mòbil, però el conill blanc li roba. Això portarà a Alícia a veure com d’enganxada està a aquesta nova tecnologia. Una obra per tots els públics amb un missatge crític sobre la societat actual.



Blasted (Rebentats)
Teatre de Salt. Dijous 7 i divendres 8 de desembre

A Salt arriba una obra que va deixar marcada a la societat britànica els anys 90. Blasterd és plena de duresa, i pot arribar a incomodar al públic. Mostra la violència d’un home misogin i racista. La trama es desencadena després de trobar a una jove amb el seu amant. Interpretada per Pere Arquillué i dirigida per Alícia Gorina. 



La nit dels Sopa
Pavelló d’Esports de Fontajau. Dissabte 9 de desembre

Els amants del rock català han de saber que els Sopa de Cabra tornen a Girona. Després de tres anys, el grup gironí posa fi a la seva gira i comença un nou projecte. La nit dels Sopa es vol convertir en un festival anual del rock català i coincideix amb el final de la gira. En aquesta primera edició del projecte també tocaran M-Clan i Adrià Puntí, que actuarà acompanyat de la banda.



Cyrano 
Teatre Municipal de Girona. Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de desembre

Lluis Homar torna a Temporada Alta després del seu gran èxit. Aquest cop interpreta l’adaptació de Cyrano de Bergerac dirigida per Pau Miró. Homar no està sol a l’escenari, l’acompanyen quatre actors més i també compta amb una banda sonora magnifica: les cançons de Sílvia Pérez Cruz. Tot això la converteix en una de les obres més esperades del festival. 


------------------------------------------------------
Aquest article és resultat d'un dels projectes del Laboratori d'Innovació i Nous Formats Periodístics NacióDigital-UdG, i ha estat elaborat per alumnes del grau de Comunicació Cultural.
------------------------------------------------------