De Reus a Brussel·les amb vols xàrter per assistir a la manifestació del 7 de desembre

Ofereixen un paquet per 476 euros que inclou el vol d'anada i tornada, una nit d'allotjament amb esmorzar i el trasllat de l'aeroport al centre de la capital de Bèlgica i també el trasllat fins a l'aeroport

Sortiran vols xàrter des de Reus per anar a Brussel·les el dia 7 de desembre
Sortiran vols xàrter des de Reus per anar a Brussel·les el dia 7 de desembre | AENA
Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:49h
Des de Reus i Girona s'han programat vols xàrter per poder assistir a la manifestació que tindrà lloc a Brussel·les el 7 de desembre per reclamar l'alliberament dels presos polítics i per mostrar el suport als membres del Govern. L'objectiu és "expressar des de la capital europea davant de la UE i el món, i davant del president i el Govern de Catalunya la determinació per continuar la lluita per la plena democràcia" -com van afirmar els dirigents de l'ANC i Òmnium el passat dissabte en la concentració de Barcelona-.

El preu per poder viatjar des de la capital del Baix Camp fins a Brussel·les és de 476 euros. El paquet inclou el vol d'anada el dia 7, el trasllat de l'aeroport al centre de la capital belga, una nit d'allotjament més esmorzar, el trasllat de tornada a l'aeroport i el vol de tornada el dia 8.

​Està previst que la manifestació per omplir Brussel·les sigui a les 11 del matí i a la tarda hi haurà un acte polític en un recinte tancat.