Els Mossos enxampen un home amb més de 14 kg de marihuana en una maleta

La detenció s'ha fet a l’estació de l’AVE a l’Alt Empordà

El vigilant de seguretat de l’estació de tren va veure aquests cinc paquets sospitosos quan va passar la maleta per l’escàner.
El vigilant de seguretat de l’estació de tren va veure aquests cinc paquets sospitosos quan va passar la maleta per l’escàner. | @mossos.
Redacció
10 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:34h
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà), van detenir el passat dimecres, 8 de novembre, un home, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Osca, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
A quarts de set de la tarda del mateix dia 8 de novembre, els mossos van saber que a l’estació de l’AVE de Vilafant (Alt Empordà) un home, presumiblement, transportava droga dins la maleta.
 
El vigilant de seguretat de l’estació de tren va veure cinc paquets sospitosos quan va passar la maleta per l’escàner. Els paquets anaven embolicats amb paper d’alumini i film transparent i desprenien una forta olor a marihuana.
 
Quan els agents van arribar al lloc van poder comprovar que el passatger duia més de 14 kg de marihuana dins el seu equipatge. Aquesta droga –segons estimacions de l'Oficina Central  d’Estupefaents del Ministeri d’Interior– estaria valorada en més de 14.500 euros.
 
Davant les evidències, la policia va detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
El detingut, sense antecedents, va passar el dia 10 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat condicional.