Implica't! Uneix-te a NacióDigital i gaudeix dels avantatges que t'oferim

Ajuda'ns a mantenir un model de periodisme fiable, independent, honest, i de país, i gaudeix dels avantatges de formar part de la comunitat de subscriptors de NacióDigital, per només 5,90€ al mes

La targeta de subscriptor de NacióDigital al teu mòbil
La targeta de subscriptor de NacióDigital al teu mòbil | Adrià Costa
Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat el 10 de novembre a les 9:36h
NacióDigital és el diari digital líder en llengua catalana, i volem seguir sent-ho. Entra a formar part de la nostra comunitat de subscriptors i per només 5,90€ al mes, ajuda'ns a mantenir un model de periodisme fiable, independent, honest i de país. 

A més, amb la subscripció a NacióDigital tindràs accés a sortejos periòdics exclusius, incloent entrades al teatre, dansa, llibres, productes gastronòmics, esdeveniments i molt més. Rebràs la convocatòria de promocions i concursos directament al teu correu electrònic, o també podràs consultar-los a través de la web: naciodigital.cat/socnacio

A l'àrea personal de la web, on accediràs amb nom d'usuari i contrasenya, hi podràs consultar l'estat de la teva subscripció, modificar les teves dades, guardar-hi un llistat dels teus articles d'interès per a rellegir-los i consultar-los quan vulguis i veure en quins sortejos i esdeveniments estàs inscrit. Aquí també hi trobaràs la teva targeta de subscriptor en format digital, activa només quan s'està donat d'alta, i que substitueix la targeta física per tal d'oferir més comoditat i agilitat en la seva activació, que és immediata. 

Implica't! Uneix-te ara a NacióDigital fent clic aquí, i entra a formar part de la comunitat de lectors del diari digital líder en llengua catalana!