El nadó mort a Torroella de Montgrí presentava senyals d'agressió sexual

L'agressor podria haver estat un home de 26 anys, que ha estat detingut

Una mossa d'esquadra, al domicili on viu el sospitós
Una mossa d'esquadra, al domicili on viu el sospitós | ACN
Redacció
05 de novembre del 2017
Actualitzat a les 21:39h
La nena de deu mesos que ha mort presumptament a mans d'un home de 26 anys a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) presentava ssenyals d'agressió sexual. Segons fonts pròximes a la investigació, els metges van evidenciar un esquinçament vaginal i de l'anus de la petita, quan la mare la va portar al CAP. Aquest fet però, s'haurà de corroborar en l'autòpsia que es practicarà aquest dilluns. El principal sospitós i únic detingut és un jove de 26 anys equatorià que compartia pis amb la mare, tot i que no són parella.

Per tot plegat, s'investiga al sospitós per un presumpte delicte d'assassinat i un altre d'agressió sexual. La policia ha estat unes sis hores buscant proves en el domicili que l'agressor compartia amb la mare de la nena i una altra noia de nacionalitat brasilera, que en el moment dels fets no era al pis. També hi havia la germana de la víctima que es troba en bon estat. L'acusat de moment nega els fets i diu que és innocent.

Tot plegat va passar cap a quarts de vuit del vespre d'aquest dissabte. Segons fonts properes a la investigació, l'acusat i la mare de la nena estaven junts a dins del domicili amb la víctima i la seva germana, d'uns dos anys. La mare va anar a la cuina i l'acusat s'hauria quedat sol amb les dues menors. 

Al cap d'una estona la mare de les criatures va anar a la seva habitació i va veure la petita bocaterrossa i sense respirar. Va ser aleshores quan van cridar un pastor de l'església evangèlica a la què pertanyen perquè els ajudés. Al comprovar que la nena no es movia la van portar al CAP de Torroella de Montgrí. El sospitós, però, no les va acompanyar.