Més de 4.000 persones surten al carrer a Girona contra els empresonaments

La batllessa Marta Madrenas ha anunciat la presentació d'una denúncia contra l'Estat espanyol

L'alcaldessa de Girona ha encapçalat la marxa des de la plaça del Vi ha anunciat la presentació d'una denúncia contra l'Estat espanyol.
L'alcaldessa de Girona ha encapçalat la marxa des de la plaça del Vi ha anunciat la presentació d'una denúncia contra l'Estat espanyol. | @alcaldessa_gi.
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat el 17 d'octubre a les 8:07h
Més de 4.000 persones s'han concentrat aquest vespre a les 22:30 h a la plç del Vi de Girona per iniciar una marxa de protesta per protestar contra l'empresonament dels president de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural per part de l'Audiència Nacional espanyola. La batlessa de Girona, Marta Madrenas, ha encapçalat la marxa, i ha anunciat la presentació d'una denúncia signada per ella mateixa. pel representant de l'ANC Girona, Adam Bertran, i Sergi Font, representant d'Òmnium Gironès.

La marxa es pot observar en aquest vídeo de @rairoma.També, podeu veure la gernació en aquest altres vídeo de @sandragard.També, mitja hora abans, s'ha produït una sonora cassolada. Cap a les deu de la nit s'ha produït una concentració davant de la comissaria de la Policia Nacional per demanar la llibertat dels empresonats, com es pot veure aquí sota.
 

Els Mossos d'Esquadra han hagut de protegir la comissaria de la Policia Nacional. Foto: @CarmeRenedo