​Punxen les rodes de tots els cotxes aparcats al carrer a Verges, el poble de Lluís Llach

Els veïns del carrer Doctor Fleming de Medinyà també s'han despertat amb les rodes dels cotxes rebentades

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:39h
Els veïns de Verges (el Baix Empordà) s'han trobat les rodes de tots els cotxes aparcats al carrer punxades. De matinada, uns desconeguts han rebentat de manera indiscriminada els pneumàtics dels vehicles i, ara, la gent s'està organitzant per intentar portar a la feina aquells veïns afectats. 

Es desconeixen les causes de l'incident, si és una simple bretolada o té alguna connotació política. Ahir al poble es van tallar les quatre carreteres d'accés, amb motiu de l'aturada de país.

A més, Verges, governat per la CUP, és el poble natal del diputat de JxSí i cantant Lluís Llach, autor de cançons com L'Estaca. Precisament, després que l'alcalde Ignasi Sabater l'hagi informat de l'acció vandàlica, Llach ha fet un tuit on expressa "tot el suport a la gent" del seu poble.

El de Verges, però, no ha estat un cas aïllat a la demarcació. A Medinyà (el Gironès), els veïns del carrer Doctor Fleming també s'han despertat amb les rodes punxades dels cotxes que hi havia aparcats allà. En total, quinze vehicles (dels quals, a un d'ells li han rebentat les quatre rodes i, a la resta, dues).

Medinyà va convertir-se en el municipi 222 de les comarques gironines, però la setmana passada el Tribunal Constitucional va anul·lar la llei que l'independitzava de Sant Julià de Ramis.